Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Americký čokokoláč

Zpět
  • Autor: OndrejkaV
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7755 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 217, SAFA (g): 13, Cukry (g): 95, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 969 kJ

Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 27.1, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 11.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Toto je hrnkový recept, suroviny jsem i odvážila a odměřila pro potřeby vypočítání Kj. 1 a 1/2 hrnku mouky 1hrnek medu 1/4hnku kakaa (lze nahradit třeba i ořechy) 1/2 ČL soli 1prdopeč 1 čajová lžička vanilkové esence 2ČL octa 1/3hnku oleje 1hrnek vody Smícháme suchou část, zvlášť mokrou část a poté smícháme obě směsi dohromady a přidáme med, nalejeme na malý čtvercový plech, do zapékací mísy, nebo do dortové formy. Na velký plech suroviny zdvoj, nebo ztrojnásobíme. Upečeme na 180°C (zkouším párátkem, které píchnu do středu koláče, peču tak dlouho dokud není párátko suché)

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 06. 2017 21:12
Tenhle neznám, asi koláč brzy vyzkouším.
16. 02. 2013 20:24
obyč. buchta nic moc ke snídaní to jde

Naši partneři